Skal och fodral till Samsung Galaxy A3 (2017)

År 2017 kom den nya versionen av  Samsung Galaxy A3. En populär mobiltelefon i numera lite klassisk design med hemknapp och i rimlig storlek att hantera tycker många. Skärmen är 4.7 tum. Finns i tre fina färger och formen är av underbar Samsung Galaxy kvalitet med sina rundade hörn och kanter. Om man är vän av Samsung Galaxy så är det detta man vill se även i de nya modellerna. För att skydda en ny mobiltelefon bör man se sig om efter ett skal eller ett fodral. Skalen skyddar mobilens baksida, kanter och hörn medan fodralen skyddar även framsidan av mobilen. Det är lite en smaksak men man bör nog tänka över hur mobilen kommer att hanteras. Om man vet med sig att man lätt tappar telefonen, att man använder den i alla lägen och situationer och hur pass noggrann man är. Utöver det är det en praktisk fråga förutom designen förstås.

Här nedan vill vi berätta lite om bara några av våra produkter på Lux-case.se. Vi har ett stort lager med runt 40.000 produkter. Inte konstigt att vi snabbt kan packa era varor. Leveransen är fraktfri och vi vill verkligen att du blir nöjd med ditt val.

Var nu bara noggrann när du går in på våra hemsidor så att du väljer ditt skal eller fodral från rätt sida. Olika årsmodeller av mobiltelefoner kan ha små skillnader i storlek och du ska hitta ett skal eller fodral med perfekt passform.

Plånboksfodral

Idéen med plånboksfodral kommer av att man sett efterfrågan på att ha kanske inte bara det viktigaste kortet med sig i fodralet utan man vill ha hela fördelen med en plånbok fast i behändigt format. Plånboksfodral har i regel två till tre kortfack och plats för sedlar och eventuellt foto om man vill det. De är vikbara och kan därför ställas stabilt när man vill titta handsfree på sin favoritserier eller videoklipp m m. Om du inte längre vill bära med dig både plånbok och mobiltelefon så är det väl värt att titta närmare på fodralen för att se om det är något för dig.

 

Exklusiv look

Samsung Galaxy A3 (2017) smart hybridfodral har ett exklusivt utseende med blank baksida och transparent lock. Slimmad design utan stängningsmekanism men ändå med förstärkta hörn för stötupptagning. Genom locket kan du alltså se dina aviseringar och välja om du vill titta vidare eller låta det vara ett tag. Det är alltså tåliga plastmaterial som har använts i detta fodral. Finns i flera läckra och klassiska mobiltelefonfärger. Ett klassiskt plånboksfodral med plats för ett par kort, foto och sedlar och med design av en liten väska med sin handledsrem, är Krokodiltextur fodralet. Var inte orolig, det är naturligtvis inte äkta krokodilskinn utan ett snyggt präglat konstläder. Ett annat elegant konstläder är Crazy horse läderfodral. Renodlad design och de allra nödvändigaste funktionerna. Innan vi går över till skal till Samsung Galaxy A3 (2017) ska vi nämna DUX Ducis konstläderfodral. Plats för kort och sedlar och fantastisk style på detta fodral med lock.

Det finns naturligtvis inte bara enfärgade fodral i vårt stora sortiment på Lux-case. Vi har en mängd fodral med mönster och motiv just till Samsung Galaxy A3 (2017). Vackra målningar och fotografier, blommor, djur och mönster. Ja det finns verkligen mycket att välja bland. Att skydda mobiltelefonen med ett fodral eller skal är en sak men framförallt vill många dekorera mobiltelefonen på ett sätt som passar med den egna personligheten.

Föredrar du skal till Samsung Galaxy A3 (2017)?

Skalen skyddar mobiltelefonen bra tillsammans med ett skärmskydd eventuellt. Baksida, kanter och hörn kan ta emot stötar utan att skadas eller repas. Skalen finns även med extra stöttålig design, ofta benämnda som hybridskal. Hybridskal är uppbyggda av ett par olika material, oftast ett silikonmaterial och en hårdare plast. Stötupptagning sker då i materialen men även med hjälp av luftspalter som finns mellan vissa hybridskal och själva mobiltelefonen. Det finns också mönster utskurna i ytterskalet på en del modeller. Dessa designlösningar ventilerar även ut värme från mobiltelefonen så att den inte blir överhettad när du använder den länge i varmare miljöer. Designen på många hybridskal är lite mer rustik eller industriell kan man uttrycka det. Tuffa och praktiska skal helt enkelt. Några av våra hybridskalsmodeller har ett kickstand på baksidan. Det fälls ut när du vill ställa mobiltelefonen på bordet. Eftersom hybridskalen blir lite tjockare än silikonskalen är de lätt förhöjda över kameralinsen på baksidan så att du får extra skydd mot repor och smuts på linsen. Sök på hybridskal på vår hemsida Lux-case.se så ska du hitta många förslag på modeller. Kom ihåg att varje mobiltelefon har sitt mått och att 2017 års modell skiljer sig något från Samsung Galaxy A3 i den tidigare modellen. Om vi bara får nämna någon av modellerna så är Samsung Galaxy A3 (2017) hybridskal med kortfack på baksidan ett elegant alternativ. Hybridskalen finns i fantastiska färger som det är svårt att välja bland.

Roliga mobilskal till Samsung Galaxy A3 (2017)

Till denna behändiga mobiltelefon finns roliga silikonskal i 3D uppbyggnad i form av en panda eller en pingvin. Gulliga och greppvänliga i flera färger och kan vara ett bra förslag på present till barnbarnen kanske? Transparenta silikonskal med olika motiv dekorerar telefonen och det är roligt att kunna byta skal lite oftare. Silikonskalen skyddar baksida, kanter och hörn och är lätta att montera på telefonen. Vad sägs om modellen Fjärilsfé? Ett unikt motiv som diskret dekorerar telefonen. Likaså Transparent silikonskal – Fjädrar har ett ovanligt motiv av fjädrar uppbyggda av små, små fåglar. Tänk efter hur motiven på de transparenta skalen matchar och framhävs av färgen du valt på din mobiltelefon. Om du fortfarande inte hittat något för dig finns ju alltid de enfärgade silikonskalen. Det kan aldrig bli fel!

Välkommen in på vår hemsida Lux-case.se och titta runt bland alla skal och fodral som är anpassade för just din mobiltelefonmodell. Vi har ett riktigt stort lager och skickar som sagt med fri frakt. Hoppas att du hittar dina favoriter hos oss och blir en av våra många nöjda kunder!