Samsung Galaxy A3 (2017)

När nya uppdateringen på Samsung Galaxy A3 (2017) kom i januari kom den med flera förbättringar. Förutom en något större skärm på 4,7 tum, men med samma Super AMOLED-teknik och 1280 x 720 upplösning som föregångaren, är telefonen numera IP68-klassad. Det betyder att den är vatten- och dammresistent och därför klarar Samsung Galaxy A3 (2017) regn och rusk, men även sköna dagar på stranden. Den kommer i samma tunna design och är tillverkad i starkt glas och tålig metall. Du får även ett riktigt bra batteritid som klarar 3G-surf i upp till 12 timmar, och du kan lyssna på musik i upp till 41 timmar!

Telefonens tunna design är tillverkad i starkt glas och tålig metall, och ger en fantastisk upplevelse. Samsungs Octa-core processor är ännu snabbare i 2017 års modell, med en hastighet på 1,6 GHz och 2 GB RAM-minne. Nytt för telefonen är också den smarta fingeravtrycksläsaren som gör den mer säker. Du får 16 GB internminne och stöd för MicroSD-minneskort på upp 256 GB (!), så du kan ladda ner mycket musik och appar och ta fantastiska foton.

Även kameran är uppdaterad med bättre skärpa och smarta funktioner för att du ska kunna ta riktigt bra bilder. Den bakre kameran har CMOS 13 MP-upplösning, och numera får du även digital zoom, Face Detection-funktion och kan ta ställa in kameran på panorma. Alla dina kompisar får plats i gruppbilden, och dessutom blir bilderna riktigt vassa. Frontkameran är inte heller fy skam med sina CMOS 8 MP, så dina selfies kommer också bli skarpa och snygga.

Men glöm inte att skydda din smartphone. De vanligaste skadorna på en telefon är repor och fula sprickor, som dessutom försämrar funktioner och livslängd. Vi på Lux-case.se hjälper dig att hitta ett säkert och snyggt mobilskydd till Samsung Galaxy A3 (2017). Hos oss kan du välja i ett brett utbud av mobilskal- och fodral. För att din deal ska bli ännu bättre bjuder vi dessutom på fri frakt och snabba leveranser.

Investera i snyggt Samsung Galaxy A3 (2017) mobilskal

Skydda din telefon med ett starkt och snyggt mobilskal till Samsung Galaxy A3 (2017). På Lux-case.se kan du hitta ett skal som matchar dig och din stil, och på så sätt göra din telefon mer personlig. Du kan välja mellan skal med flera smarta funktioner, i unik design och som klarar stöt- och fallskador ännu bättre.
Är du ute efter skal som inte sticker ut allt för mycket, eftersom telefonen är så elegant precis som den är? Du kan fortfarande få ett coolt skal och behålla telefonens utseende! Våra transparenta skal om med snygga och söta motiv och mönster som smälter ihop med din telefon. Telefonen får ett exklusivt utseende och ett djupare intryck. Du hittar allt från silikonskal i härliga färger, snygga motiv och till och med skal med särskild textur. Det numera klassiska konstlädret hittar du även bland våra skal, i kombination med plast som ger ett mycket bra skydd till din telefon. Skalen i konstläder finns med unik textur; allt från krokodilskinn och glittriga paljetter! Tack vare friktionen i skalet blir det extra greppvänligt.
Ge din telefon ett unikt utseende med ett vacker skal till Samsung Galaxy A3 (2017) från Lux-case.se

 Utomordentligt skydd

Våra hybridskal passar perfekt för dig som vill ha det bästa skyddet till din telefon. De är utrustade med förstärkta hörn och upphöjd ram runt kameran för att din telefon ska tåla det mesta. Hybridskalen har inte bara ett otroligt slitstarkt yttre, de kommer med flera smarta funktioner. Vissa skal har en värmeledande funktion för att telefonen inte ska överhettas. Du hittar även hybridskal med smarta kortfack, så du kan förvara exempelvis kort och busskort nära, och dessutom medföljer ett inbyggt kickstand i flera modeller. Ett kickstand fungerar som ett stativ och gör att du enkelt kan ställa upp din telefon. En bra lösning när du vill kolla på filmer och andra videos (till och med ha videosamtal!) bekvämt, och du kan kolla helt handsfree.

Hitta ditt Samsung Galaxy A3 (2017) skal på Lux-case.se, och passa på att köpa till ett skärmskydd! Då får du det ultimata skyddet och förlänger telefonens livslängd. 

Få allt i ett med ett Samsung Galaxy A3 (2017) mobilfodral

Omslut din Samsung Galaxy A3 (2017) med ett heltäckande mobilfodral. Det skyddar både telefonens fram- och baksida, och kan använda locket som ett smart stativ som fungerar precis som ett kickstand. Med ett inbyggt stativ blir det enkelt och bekvämt att kolla på videos, serier och ha videosamtal. Bara luta dig tillbaka och njut – du kan använda telefonen handsfree.
En extra smart grej som kommer med ett fodral är kort- ochsedel facken, där du kan förvara kort, sedlar, busskort m.m. Ditt fodral kan alltså fungera som ett plånboksfodral till Samsung Galaxy A3 (2017), vilket är skönt när du vill ha det viktigaste samlat. När du köper ett mobil(eller plånboks-)fodral på Lux-case.se får du allt i ett och kan alltid vara redo att vara på språng. Dessutom kan du välja ett fodral med en handsledsrem, så håller sig telefonen på plats i handen.

Få ett unikt utseende

Vi på Lux-case.se har det största utbudet av skal, fodral och mobiltillbehör till alla modeller. Därför är vi övertygade om att du kommer hitta det perfekta Samsung Galaxy A3 (2017) mobilfodralet för dig. Du kan ge din telefon ett personligt utseende genom att välja något av unika fodral i alla möjliga utföranden. Rolig, vacker, elegant, stilrent – vilken stil passar dig? Nu kan du även välja vilken textur du vill ha på ditt skyddande fodral! Hos oss hittar du coola läderfodral i textur av mocka, krokodil- och ormskinn och strävt (men behagligt), linnetyg och greppvänlig litchiläder – och vanlig slät textur också, förstås. I vårt breda sortiment kan du välja mellan olika färger, snygga mönster, och både roliga och vackra motiv. Söta djur, fina visdomsord, eller håll klåfingriga kompisar borta med ett fodral där texten lyder ”Don’t touch my cellphone”. Här hittar du det mesta och lite till!

 

Kolla in vårt utbud av smarta och snygga skal och fodral till Samsung Galaxy A3 (2017) redan nu, och få hem din beställning inom några dagar! Upptäck även vårt utbud av mobiltillbehör till din telefon, allt från displayskydd, kablar, bil- och cykeltillbehör. På Lux-case.se hittar du allt du behöver till din Samsung Galaxy A3 (2017). Välkommen!