Utmana dig själv

Utmana dig själv

augusti 5, 2020 Av av marta

För att ta dig framåt i livet och få göra spännande saker, måste du utmana dig själv. Anmäl dig till ett lopp, besluta dig för att bestiga ett berg eller för att komma i toppform.

Utmaning

Det är viktigt att vi vågar utmana oss själva, att vi vågar gå utanför våra bekväma zoner, både i vilka människor som vi träffar och vad vi gör på vår fritid. Om du är en löpare som joggar 5-10 kilometer två gånger i veckan, år ut och år in, så är det dags att du tar löpningen och dig själv till en ny nivå. Utmana dig själv: anmäl dig till Göteborgsvarvet, för att sedan en dag klara av ett helt maraton. Våga drömma stort och skapa sedan en plan på hur du ska ta dig dit. Genom att utmana oss i vår träning, så får vi en möjlighet att både möta nya människor, lära oss något nytt och se nya platser. Vi blir uppriktigt sagt även mer intressanta som personer.

Spring ett lopp

Den enklaste utmaningen är att anmäla sig till ett lopp. Om du aldrig deltagit i ett lopp kan du börja med ett motionslopp, som Blodomloppet, Vårruset eller Tjejmilen. Det som är bra med sådana lopp är att du kan välja mellan att gå eller jogga. Det betyder att alla klarar av att delta. Om du brukar träna, så kan du satsa på Göteborgsvarvet. Men tänk på att inte utmana dig så mycket att du faktiskt inte klarar av att genomföra uppgiften. Det är lätt att drömma om att springa Stockholm maraton, men det är något helt annat att verkligen lyckas ta sig dit. Ge dig en ny utmaning för varje år, och du kommer att växa mycket både som träningsmänniska och individ.