Vad drömmer du om?

Vad drömmer du om?

juli 13, 2020 Av av marta

Alla människor bär på drömmar, men det är inte alla som vågar göra någonting utav dem. För att kunna förverkliga dina drömmar, måste du först fråga dig vad du verkligen drömmer om?

Vilket liv vill du leva?

Det finns lika många drömmar som människor, men det finns vissa drömmar som återkommer hos många: att starta ett företag, resa jorden runt, springa Göteborgsvarvet eller bli ekonomiskt oberoende av. Det är också många som har vuxit upp i hem där de inte blivit uppmuntrade att verkligen våga genomföra sina drömmar. Om du vill leva ett spännande liv, måste du både drömma och arbeta på att förverkliga drömmarna.

Vilken dröm?

Ett sätt att ta reda på vad du verkligen önskar göra, är att fråga dig vad du skulle göra om du fick en miljon kronor. Är svaret att du skulle säga upp dig från jobbet, så betyder det att du bör leta efter ett nytt jobb; skulle du istället säga att du skulle vilja starta ett företag, då måste du börja arbeta på den drömmen. Kanske är det att ha en sommarstuga vid vatten eller att äntligen komma i superform. Konkretisera dina drömmar och våga arbeta på att uppnå dem. Vi tänker ofta att målet är drömmen, men många gånger är det processen dit som är lika spännande och rolig. Om du drömmer om att resa jorden runt, så det både roligt att planerar själva resan, genomföra resan, och att sedan ha resan som ett minnet, men också att ha fått ett större kontaktnät världen över.