Var stolt över dina resultat

Var stolt över dina resultat

juni 12, 2023 Av av Magnus

Oavsett vilken träningsform du utövar så har du säkerligen ett mål som du vill uppnå. Ibland kan det dock kännas som att man tränar i motvind och resultat uteblir. Men det är viktigt att inte ge upp bara för att man är inne i en svacka.

Snus istället för godis

Det är lätt att man stoppar i sig godis när man tränat då energinivån är låg och man vill ge sig själv en belöning, men det finns bättre alternativ. Ett tips är att istället belöna dig själv med en snus från Velo freeze som dessutom är helt fri från tobak. Velo freeze är ett snus som innehåller växtfibrer och finns i flera goda smaker. Snuset har även en extra slimmad form för att passa bättre under läppen. Så nästa gång du känner suget efter godis kan du ta en Velo freeze så slipper du onödiga kalorier.

Beröm dig själv

När man varit duktig och tränat som planerat så gäller det att ge sig själv den beröm man förtjänar. Var inte snål med att ge dig själv lite kärlek då det kan vara en svår utmaning att jobba mot sitt träningsmål. Du bör inte heller vara för hård mot dig själv om du skulle avvika från planen emellanåt. Nästan ingen kan följa ett träningsprogram till punkt och pricka så därför kan du inte heller kräva det av dig själv. Det sista du vill göra är att ge upp för att du åt den där pizzan eller skippade gymmet igår. Var istället stolt över det som du har åstadkommit.